donderdag 10 april 2014

Hatsjoe!


Al een paar dagen balanceer ik op het randje van 'de griep'. Pijn in de spieren, verKOUDen, rillerig...
Tijd voor een powerboost dus!
In dit drankje zit onder andere gember. Gember wordt in China en India al duizenden jaren gebruikt om zijn medicinale krachten. Ik kan hier een hele opsomming maken van waar het allemaal goed voor is. Wat voor mij nu belangrijk is: het werkt verlichtend bij verkoudheid, helpt tegen hoofdpijn en zorg voor een warm gevoel. 
Voor meer info over de krachten van gember klik je hier.

Nodig:
* 2 á 3 bloedsinaasappels, halve banaan, klein stukje gember (ongeveer1x1cm, zonder schil).

Pers de sinaasappels, snij de banaan in stukken. Doe de stukjes banaan en het stukje gember bij het bloedsinaasappelsap. Pureer met een staafmixer.
Santé!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten